Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

100 Meters

Film, 2016, 108 minuten
100 Meters
Ramón krijgt te horen krijgt dat hij lijdt aan multiple sclerose. Dapper beslist hij toch te trainen voor een Ironman-triatlon met de hulp van zijn nukkige schoonvader.
De film 100 Meters is uitgebracht in 2016 en duurt 108 minuten. Winnaar van Gaudí Awards voor Beste mannelijke bijrol (Karra Elejalde) en Beste vrouwelijke bijrol (Alexandra Jiménez). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

100 Meters op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Ramón Arroyo is vader van twee kinderen en krijgt de diagnose multiple sclerose. Hem wordt verteld dat hij nooit meer 100 meter zal kunnen rennen. Na een initiële depressie besluit Ramón om zichzelf een doel te stellen en te gaan trainen voor de 'Iron-Man': 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km rennen.

100 Meters op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Based on the incredible true story of a Spanish man with multiple sclerosis who tried to finish an Iron-Man: 3,8 km swimming, 180 km cycling and 42 km running. And he was told that he could not make 100 metres.

Acteurs in 100 Meters

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Spaans (Spanje);Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals 100 Meters

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.