Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

1000 Rupee Note

Film, 2014, 89 minuten
1000 Rupee Note
Als ze per abuis een groot bedrag aan smeergeld ontvangt, besluit een arm oud vrouwtje eens lekker te gaan winkelen. Het loopt echter niet helemaal als gepland.
De film 1000 Rupee Note is uitgebracht in 2014 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

1000 Rupee Note op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

Budhi, een arme oude weduwe woont in een klein dorpje in India. Haar enige zoon, een jonge boer, heeft zelfmoord gepleegd. Hoewel ze arm is en alleen, leidt ze een vreugdevol leven. In het bijzonder is ze dol op haar buurjongen, Sudama. Een lokale politicus geeft Budhi per abuis smeergeld; een aantal biljetten van 1000 Rupee. Ze wil nu eens lekker gaan winkelen met Sudama, maar het lot heeft ander plannen voor hen...

1000 Rupee Note op IMDB

Score: 7,1 van de 10

In this exploration of money and conscience, a poor woman receives a thousand-rupee note from a politician at election time, but the note proves to be a mixed blessing.

Acteurs in 1000 Rupee Note

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Marathi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.