Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

1000 Rupee Note

Film, 2014, 89 minuten
1000 Rupee Note
Als ze per abuis een groot bedrag aan smeergeld ontvangt, besluit een arm oud vrouwtje eens lekker te gaan winkelen. Het loopt echter niet helemaal als gepland.
De film 1000 Rupee Note is uitgebracht in 2014 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

1000 Rupee Note op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

Budhi, een arme oude weduwe woont in een klein dorpje in India. Haar enige zoon, een jonge boer, heeft zelfmoord gepleegd. Hoewel ze arm is en alleen, leidt ze een vreugdevol leven. In het bijzonder is ze dol op haar buurjongen, Sudama. Een lokale politicus geeft Budhi per abuis smeergeld; een aantal biljetten van 1000 Rupee. Ze wil nu eens lekker gaan winkelen met Sudama, maar het lot heeft ander plannen voor hen...

1000 Rupee Note op IMDB

Score: 7,1 van de 10

In this exploration of money and conscience, a poor woman receives a thousand-rupee note from a politician at election time, but the note proves to be a mixed blessing.

Acteurs in 1000 Rupee Note

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Marathi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
MAKE MY DAY
Op een geïsoleerde ijzige planeet die een mooie toekomst belooft, worden gevangenen gedwongen een zeldzame energiebron op te graven die leidt tot een dodelijke ontdekking.