Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

1000 Rupee Note

Film, 2014, 89 minuten
1000 Rupee Note
Als ze per abuis een groot bedrag aan smeergeld ontvangt, besluit een arm oud vrouwtje eens lekker te gaan winkelen. Het loopt echter niet helemaal als gepland.
De film 1000 Rupee Note is uitgebracht in 2014 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

1000 Rupee Note op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

Budhi, een arme oude weduwe woont in een klein dorpje in India. Haar enige zoon, een jonge boer, heeft zelfmoord gepleegd. Hoewel ze arm is en alleen, leidt ze een vreugdevol leven. In het bijzonder is ze dol op haar buurjongen, Sudama. Een lokale politicus geeft Budhi per abuis smeergeld; een aantal biljetten van 1000 Rupee. Ze wil nu eens lekker gaan winkelen met Sudama, maar het lot heeft ander plannen voor hen...

1000 Rupee Note op IMDB

Score: 7,1 van de 10

In this exploration of money and conscience, a poor woman receives a thousand-rupee note from a politician at election time, but the note proves to be a mixed blessing.

Acteurs in 1000 Rupee Note

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Marathi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.