Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

1000 Rupee Note

Film, 2014, 89 minuten
1000 Rupee Note
Als ze per abuis een groot bedrag aan smeergeld ontvangt, besluit een arm oud vrouwtje eens lekker te gaan winkelen. Het loopt echter niet helemaal als gepland.
De film 1000 Rupee Note is uitgebracht in 2014 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

1000 Rupee Note op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

Budhi, een arme oude weduwe woont in een klein dorpje in India. Haar enige zoon, een jonge boer, heeft zelfmoord gepleegd. Hoewel ze arm is en alleen, leidt ze een vreugdevol leven. In het bijzonder is ze dol op haar buurjongen, Sudama. Een lokale politicus geeft Budhi per abuis smeergeld; een aantal biljetten van 1000 Rupee. Ze wil nu eens lekker gaan winkelen met Sudama, maar het lot heeft ander plannen voor hen...

1000 Rupee Note op IMDB

Score: 7,1 van de 10

In this exploration of money and conscience, a poor woman receives a thousand-rupee note from a politician at election time, but the note proves to be a mixed blessing.

Acteurs in 1000 Rupee Note

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Marathi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.