Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur

Tv-serie, 2018
13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur
Overlevenden en hulpverleners vertellen hun verhaal over angst, saamhorigheid en moed tijdens de terreuraanslagen in Parijs van 13 november 2015.
De tv-serie 13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. De makers Jules en Gédéon Naudet wonnen een Emmy voor hun documentaire 9/11 over de terreuraanslagen in New York City. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur op IMDB

Score: 8,3 van de 10

November 13: Attack on Paris is a TV mini-series starring Barouyr, Benoit, and Philippe Boutinaud. Documentary chronicling the terrorist attacks in Paris on November 13, 2015.

Trailer

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals 13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
Takuya
Deze korte documentaire is een liefdevol eerbetoon aan de populaire Japanse skateboarder Takuya Kirchmayr Nei.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Der Wadenmesser
Deze unieke documentaire verkent de vele facetten van Mozart buiten de muziek, zoals zijn interesse in gokken, anarchisme en poep- en piesgrappen.