Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur

Tv-serie, 2018
13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur
Overlevenden en hulpverleners vertellen hun verhaal over angst, saamhorigheid en moed tijdens de terreuraanslagen in Parijs van 13 november 2015.
De tv-serie 13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. De makers Jules en Gédéon Naudet wonnen een Emmy voor hun documentaire 9/11 over de terreuraanslagen in New York City. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. 13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur op IMDB

Score: 8,3 van de 10

November 13: Attack on Paris is a TV mini-series starring Barouyr, Benoit, and Philippe Boutinaud. Documentary chronicling the terrorist attacks in Paris on November 13, 2015.

Trailer

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals 13 Novembre: Fluctuat Nec Mergitur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.