Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

13 Reasons Why: Beyond the Reasons

Tv-serie, 2019
13 Reasons Why: Beyond the Reasons
Leden van de cast, schrijvers, producenten en experts uit de geestelijke gezondheidszorg bespreken moeilijke issues en thema's die aan bod komen in '13 Reasons Why'.
De tv-serie 13 Reasons Why: Beyond the Reasons is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.13 Reasons Why: Beyond the Reasons is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intellectueel, Somber, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

13 Reasons Why: Beyond the Reasons op IMDB

Score: 6,9 van de 10

13 Reasons Why: Beyond the Reasons is a TV series starring Jay Asher, Alisha Boe, and Brandon Flynn. Actors behind the instant cult classic discuss the messages of which they aimed to get across.

Acteurs in 13 Reasons Why: Beyond the Reasons

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals 13 Reasons Why: Beyond the Reasons

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Deze documentaire gaat via de verhalen van overlevers gedetailleerd in op de rechtszaak over sekshandel tegen Ghislaine Maxwell, een socialite en medeplichtige van Jeffrey Epstein.