Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

13TH: A Conversation with Oprah Winfrey & Ava DuVernay

Documentaire, 2017, 36 minuten
13TH: A Conversation with Oprah Winfrey & Ava DuVernay
Oprah Winfrey praat met regisseur Ava DuVernay over haar voor een Oscar genomineerde film, historische cycli van onderdrukking en het defecte gevangenissysteem.
De documentaire 13TH: A Conversation with Oprah Winfrey & Ava DuVernay is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 36 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

13TH: A Conversation with Oprah Winfrey & Ava DuVernay op IMDB

Score: 6,9 van de 10

13th: A Conversation with Oprah Winfrey & Ava DuVernay is a video starring Oprah Winfrey and Ava DuVernay. Oprah Winfrey sits down with other to discuss social and cultural issues.

Acteurs in 13TH: A Conversation with Oprah Winfrey & Ava DuVernay

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals 13TH: A Conversation with Oprah Winfrey & Ava DuVernay

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
Cuba's Sugar Trains
Maak een adembenemende en soms huiveringwekkende treinreis door Cuba over 19e-eeuwse spoorwegen die werden gebouwd voor de suikerindustrie van het eiland.
Formentor, el mar de las palabras
Deze documentaire onderzoekt de geschiedenis van Hotel Formentor op Mallorca, Spanje, de culturele invloed ervan en de legendarische gasten die er verbleven.
Broken Health
Temidden van de verwoestende COVID-19-pandemie proberen de Catalaanse minister van Volksgezondheid Alba Vergés en haar team de crisis onder controle te krijgen.