Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

13TH: A Conversation with Oprah Winfrey & Ava DuVernay

Documentaire, 2017, 36 minuten
13TH: A Conversation with Oprah Winfrey & Ava DuVernay
Oprah Winfrey praat met regisseur Ava DuVernay over haar voor een Oscar genomineerde film, historische cycli van onderdrukking en het defecte gevangenissysteem.
De documentaire 13TH: A Conversation with Oprah Winfrey & Ava DuVernay is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 36 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

13TH: A Conversation with Oprah Winfrey & Ava DuVernay op IMDB

Score: 6,9 van de 10

13th: A Conversation with Oprah Winfrey & Ava DuVernay is a video starring Oprah Winfrey and Ava DuVernay. Oprah Winfrey sits down with other to discuss social and cultural issues.

Acteurs in 13TH: A Conversation with Oprah Winfrey & Ava DuVernay

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals 13TH: A Conversation with Oprah Winfrey & Ava DuVernay

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.