Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

15 August

Film, 2019, 124 minuten
15 August
Op India's onafhankelijkheidsdag verstoort een bizar ongeluk in een arbeidersflat in Mumbai jong liefdesgeluk en verenigen bewoners zich om een jongetje te helpen.
De film 15 August is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 124 minuten. Bollywood-actrice Madhuri Dixit debuteert als producent met dit moderne, lichtvoetige verhaal over het leven. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

15 August op IMDB

Veteran Bollywood actress Madhuri Dixit turns producer for this lighthearted snapshot of life in the chawls of Mumbai.

Acteurs in 15 August

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Marathi [Origineel];Marathi - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals 15 August

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.