Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

15 August

Film, 2019, 124 minuten
15 August
Op India's onafhankelijkheidsdag verstoort een bizar ongeluk in een arbeidersflat in Mumbai jong liefdesgeluk en verenigen bewoners zich om een jongetje te helpen.
De film 15 August is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 124 minuten. Bollywood-actrice Madhuri Dixit debuteert als producent met dit moderne, lichtvoetige verhaal over het leven. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

15 August op IMDB

Veteran Bollywood actress Madhuri Dixit turns producer for this lighthearted snapshot of life in the chawls of Mumbai.

Acteurs in 15 August

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Marathi [Origineel];Marathi - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals 15 August

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
The Marriage App
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.