Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

1922

Film, 2017, 102 minuten
1922
Een boer geeft op papier toe dat hij zijn vrouw heeft vermoord, maar haar dood is pas het begin van een macaber verhaal. Gebaseerd op de novelle van Stephen King.
De film 1922 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 102 minuten. '1922' is gebaseerd op een kort verhaal van Stephen King uit zijn horrorbundel Full Dark, No Stars. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.1922 is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Eng, Onheilspellend, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

1922 op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

In het jaar 1922 wordt Wilfred James ertoe aangezet om samen met zijn tienerzoon zijn vrouw te vermoorden, dit uit financieel winstbejag. Bij het begraven van het lijk gebeurt er iets vreemds. Ze worden belaagd door ratten en Wilfred is ervan overtuigd dat de geest van zijn overleden vrouw de oorzaak is van zijn kwellingen.

1922 op IMDB

Score: 6,3 van de 10

A simple yet proud farmer in the year 1922 conspires to murder his wife for financial gain, convincing his teenage son to assist. But their actions have unintended consequences.

Acteurs in 1922

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals 1922

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hot Seat
Een onzichtbare afperser houdt een IT-expert gevangen op een bureaustoel met een bom. Als hij wil overleven, moet hij de identiteit van de dader onthullen voordat de tijd om is.
Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
The Lost Patient
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.