Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

21 Thunder

Tv-serie, 2017
21 Thunder
Spelers en coaches van een voetbalteam uit Montreal dromen van roem. Buiten het veld krijgen ze te maken met liefde, angst, passie en geweld.
De tv-serie 21 Thunder is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

21 Thunder op IMDB

Score: 6,3 van de 10

In the cutthroat world of pro soccer, a club lives and dies by the stars on its under-21 team. They are the future and lifeblood of any franchise, but most will never make it. 21 THUNDER is the story of the Montreal Thunder U21 team, following the team's star players on and off the field. A story of love, crime, race, sex and athletic glory, at its core the series is about how a group of players and coaches unite as family in the whirlwind of life, one step away from the pros.

Acteurs in 21 Thunder

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals 21 Thunder

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Mighty Express: De treinrace
Problemen op het spoor! Stoere Nate laat zich verleiden tot deelname aan een hogesnelheidsrace. Alle vrachtwagons van de Mighty Express staan op het spel.