Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

21 Thunder

Tv-serie, 2017
21 Thunder
Spelers en coaches van een voetbalteam uit Montreal dromen van roem. Buiten het veld krijgen ze te maken met liefde, angst, passie en geweld.
De tv-serie 21 Thunder is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

21 Thunder op IMDB

Score: 6,3 van de 10

In the cutthroat world of pro soccer, a club lives and dies by the stars on its under-21 team. They are the future and lifeblood of any franchise, but most will never make it. 21 THUNDER is the story of the Montreal Thunder U21 team, following the team's star players on and off the field. A story of love, crime, race, sex and athletic glory, at its core the series is about how a group of players and coaches unite as family in the whirlwind of life, one step away from the pros.

Acteurs in 21 Thunder

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals 21 Thunder

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.