Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

27: Gone Too Soon

The 27 Club
Documentaire, 2017, 70 minuten
27: Gone Too Soon
Ontdek de omstandigheden rond de tragische van Jimi Hendrix, Jim Morrison, Brian Jones, Janis Joplin, Kurt Cobain en Amy Winehouse, die allen stierven toen ze 27 waren.
De documentaire 27: Gone Too Soon is uitgebracht in 2017 en duurt 70 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

27: Gone Too Soon op Moviemeter

Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin en Jim Morrison stierven allemaal op 27-jarige leeftijd tussen 1969 en 1971. Op dat ogenblik bleek het allemaal toeval, maar het duurde tot de dood van Kurt Cobain, ongeveer twee en een halve decennia later, dat het idee van een "27 Club" opdook in de publieke perceptie, herrezen met de dood van Amy Winehouse in 2011. Door middel van interviews met mensen die ze kenden, zoals muzieksterren, critici en medische experts worden degenen die stierven op hun 27e onderzocht met het doel antwoorden te vinden. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van nog niet eerder vertoond beeldmateriaal.

27: Gone Too Soon op IMDB

Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin and Jim Morrison all died at the age of 27 between 1969 and 1971. At the time, the coincidence gave rise to some comment, but it was not until the ...

Trailer

Acteurs in 27: Gone Too Soon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals 27: Gone Too Soon

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.