Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

3 Onder: Verhalen uit Arcadia

Tv-serie, 2018
3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Na een noodlanding op aarde proberen twee koninklijke buitenaardse tieners door te gaan voor mensen om te ontsnappen aan intergalactische premiejagers.
De tv-serie 3 Onder: Verhalen uit Arcadia is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

3 Onder: Verhalen uit Arcadia op IMDB

Score: 8,1 van de 10

3Below: Tales of Arcadia is a TV series starring Tatiana Maslany, Diego Luna, and Nick Offerman. A pair of teenage royals and their bodyguard escape from their home planet and try to blend in on Earth.

Acteurs in 3 Onder: Verhalen uit Arcadia

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Frans;Nederlands;Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals 3 Onder: Verhalen uit Arcadia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.