Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

3 Onder: Verhalen uit Arcadia

Tv-serie, 2019
3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Na een noodlanding op aarde proberen twee koninklijke buitenaardse tieners door te gaan voor mensen om te ontsnappen aan intergalactische premiejagers.
De tv-serie 3 Onder: Verhalen uit Arcadia is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Regisseur Guillermo del Toro zocht de beste stemacteurs voor deze epische scifi-serie in het ‘Trollenjagers’-universum. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

3 Onder: Verhalen uit Arcadia op IMDB

Score: 8,1 van de 10

3Below: Tales of Arcadia is a TV series starring Tatiana Maslany, Diego Luna, and Nick Offerman. A pair of teenage royals and their bodyguard escape from their home planet and try to blend in on Earth.

Acteurs in 3 Onder: Verhalen uit Arcadia

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Frans;Nederlands;Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje)

Meer zoals 3 Onder: Verhalen uit Arcadia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.