Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

3 Türken & ein Baby

Film, 2015, 93 minuten
3 Türken & ein Baby
Het leven van drie ontevreden broers die een familiezaak voor bruidsmode runnen, staat op zijn kop als een van hen voor de baby van zijn ex-vriendin moet zorgen.
De film 3 Türken & ein Baby is uitgebracht in 2015 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

3 Türken & ein Baby op IMDB

Score: 5,4 van de 10

The Yildiz brothers - Celal, Sami and Mesut - still live under one roof - despite their differences. The family bridal shop is doing really badly and they each yearn for a different life: Heartthrob Celal pines for his ex-girlfriend Anna and risks every last cent of their family inheritance for his dream of a mobile phone shop. Sami is searching for true love but ruins every blind date with his anger mis-management. And Mesut, the youngest of the three, tries to combine a cool music career with his strict adherence to the Koran. So when a sweet little baby comes careering into their lives, nothing is as it was before. The three young Turkish bachelors are given a crash course in responsibility.

Acteurs in 3 Türken & ein Baby

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals 3 Türken & ein Baby

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.