Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

300

Film, 2007, 116 minuten, 8.050.329 beoordelingen
300
In het jaar 480 v.C. gaat de Spartaanse koning Leonidas met zijn groepje van 300 soldaten de strijd aan met ruim 1 miljoen manschappen in de slag bij Thermopylae.
De film 300 is uitgebracht in 2007 en duurt 116 minuten. Dit indrukwekkende kijkspel wist van wanten en behaalde de eerste plaats tijdens de release. Geschikt voor 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

300 op Moviemeter

In 480 voor Christus geeft de koning van Sparta leiding aan de slag om Thermopylae. Hij gaat hier samen met zijn troepen de strijd aan tegen de opkomende Perzen. Deze confrontatie zal leiden tot 's werelds eerste democratie.

300 op IMDB

Score: 8 van de 10

King Leonidas and a force of 300 men fight the Persians at Thermopylae in 480 B.C.

Acteurs in 300

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals 300

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Mat Kilau
Wanneer Britse troepen Pahang binnenvallen, leidt een legendarische krijger zijn volk in een guerrillaoorlog om hun land te beschermen tegen de dreiging van kolonisatie.
Anna
Een misbruikte vrouw begint een nieuw leven als KGB-moordenares en gaat undercover als model in Parijs. Maar alle deals zijn van de baan als haar dekmantel wordt verraden.
Operation Ragnarok
In deze dystopische thriller komt tijdens een incident een virus vrij dat mensen in monsters verandert. Nu moet de hele stad samenwerken om te overleven.
Bird on a Wire
Een advocate en haar ex-verloofde, die in het getuigenbeschermingsprogramma zit na het verraden van drugkoeriers, gaan op de vlucht nadat ze zijn dekmantel heeft prijsgegeven.