Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

37 Seconds

Film, 2020, 115 minuten
37 Seconds
Een jonge manga-artieste, gevangen door de maatschappij en familieverplichtingen, begint aan een vreemde reis naar seksuele vrijheid en persoonlijke bevrijding.
De film 37 Seconds is uitgebracht in 2020 en duurt 115 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. 37 Seconds is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

37 Seconds op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Yuma is a young Japanese woman who suffers from cerebral palsy. Torn between her obligations towards her family and her dream to become a manga artist, she struggles to lead a self-determined life.

Acteurs in 37 Seconds

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals 37 Seconds

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Asansior za Pacienti
In de hoop dat ze elkaar kunnen helpen, zorgt een psychiater ervoor dat een suïcidale jongeman en een terminaal zieke vrouw elkaar ontmoeten.
Alissa
Luc breekt in het huis van zijn vader in en raakt betrokken bij een dubbele moord. Hij ontmoet een Litouwse vrouw die hem meesleurt in een nog grotere intrige.
Sparkle
Wanneer drie zusjes uit Detroit in de jaren 60 beroemd worden als een Motown-meidengroep creëert hun plotselinge succes een blijvend conflict.
Verbrande Brug
In het Belgische gehucht Verbrande Brug komen ex-geliefden Monique en Louis elkaar weer tegen tijdens de kermis, met alle gevolgen van dien voor hun huidige partners.
Uskyld
In dit verontrustende drama keren jeugdliefdes die opgroeiden op het grimmige platteland, als volwassenen terug naar de bossen om hun romance nieuw leven in te blazen.