Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

45 revoluciones

Tv-serie, 2019
45 revoluciones
In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.
De tv-serie 45 revoluciones is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. 45 revoluciones is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Geestig, Inspirerend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

45 revoluciones op IMDB

Score: 7,1 van de 10

The birth of a music label and three characters fighting for their dreams inside the complex inside the music industry.

Acteurs in 45 revoluciones

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Engels
Ondertiteling: Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands

Meer zoals 45 revoluciones

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unbelievable
Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Monarca
Ana María keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen.
Top Boy
Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.
Marianne
Een beroemde schrijfster van horrorverhalen ontdekt bij terugkomst in haar geboorteplaats dat de boze geest uit haar nachtmerries nu ook de echte wereld onveilig maakt.
The I-Land
Een groep onbekenden van wie het geheugen is gewist, moet de harde realiteit onder ogen zien en overleven op het eiland dat hen gevangenhoudt.