Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

48 Christmas Wishes

Film, 2017, 84 minuten
48 Christmas Wishes
Wanneer de brieven aan de Kerstman uit een stadje per ongeluk in rook opgaan, trekken twee elfen van de Noordpool eropuit om alle verdwenen wensen te verzamelen.
De film 48 Christmas Wishes is uitgebracht in 2017 en duurt 84 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Gezinsvriendelijk, Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

48 Christmas Wishes op Moviemeter

Score: 1,57 van de 5

Twee kleine elven raken veel brieven kwijt die bestemd zijn voor de Kerstman. Ze zijn allemaal geschreven door de bewoners van één stad. Het is nu aan het tweetal alle brieven te vinden, en deze op tijd te bezorgen bij de Kerstman. De twee vinden het echter wel lastig om zich aan te passen aan het stadsleven.

48 Christmas Wishes op IMDB

Score: 5,2 van de 10

For the first time ever, two junior Elves have to leave home after losing an entire town's letters to Santa. While attempting to blend into small town life, they set out to retrieve every missing wish before Christmas Eve.

Acteurs in 48 Christmas Wishes

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Spaans
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals 48 Christmas Wishes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.