Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

4th Man Out

Film, 2015, 86 minuten
4th Man Out
Een jonge mecanicien komt uit de kast bij zijn overtuigde hetero vrienden. Eens ze aan het idee gewend zijn, willen ze absoluut de juiste man voor hem vinden.
De film 4th Man Out is uitgebracht in 2015 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

4th Man Out op Moviemeter

Adam woont in een kleine stad in Amerika. Hij is een automonteur, die zijn vrije tijd doorbrengt met zijn hechte groep vrienden, Chris, Nick en Ortu. De mannen doen alles samen: pokeren, video games, schieten, dronken worden en daten. Maar er is iets met Adam, dat zelfs zijn vrienden niet weten. Hij is niet zo geïnteresseerd in vrouwen. Zijn beste vriend Chris belooft hem dat er niets zal veranderen, maar uiteraard veranderen er enkele dingen wel. Na de eerste schok komen de jongens er achter dat Adam nog steeds dezelfde kerel is. Echter, wanneer een afspraak met Chris in het honderd loopt, lijkt een misverstand de groep te verdelen.

4th Man Out op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A car mechanic in a small, working class town comes out of the closet to his unsuspecting, blue-collar best friends.

Trailer

Acteurs in 4th Man Out

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals 4th Man Out

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.