Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

4th Man Out

Film, 2015, 86 minuten
4th Man Out
Een jonge mecanicien komt uit de kast bij zijn overtuigde hetero vrienden. Eens ze aan het idee gewend zijn, willen ze absoluut de juiste man voor hem vinden.
De film 4th Man Out is uitgebracht in 2015 en duurt 86 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

4th Man Out op Moviemeter

Adam woont in een kleine stad in Amerika. Hij is een automonteur, die zijn vrije tijd doorbrengt met zijn hechte groep vrienden, Chris, Nick en Ortu. De mannen doen alles samen: pokeren, video games, schieten, dronken worden en daten. Maar er is iets met Adam, dat zelfs zijn vrienden niet weten. Hij is niet zo geïnteresseerd in vrouwen. Zijn beste vriend Chris belooft hem dat er niets zal veranderen, maar uiteraard veranderen er enkele dingen wel. Na de eerste schok komen de jongens er achter dat Adam nog steeds dezelfde kerel is. Echter, wanneer een afspraak met Chris in het honderd loopt, lijkt een misverstand de groep te verdelen.

4th Man Out op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A car mechanic in a small, working class town comes out of the closet to his unsuspecting, blue-collar best friends.

Trailer

Acteurs in 4th Man Out

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals 4th Man Out

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.