Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

6 Years

Six Years
Film, 2015, 79 minuten
6 Years
Twee vrolijke jongeren zijn al zes jaar samen en studeren bijna af, maar nu bedreigen onverwachte carrièremogelijkheden hun toekomst.
De film 6 Years is uitgebracht in 2015 en duurt 79 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

6 Years op Moviemeter

De relatie van een jong koppel, dat is verbonden door een schijnbaar ideale liefde, begint uiteen te vallen wanneer onverwachte mogelijkheden een vluchtige en gewelddadige wending krijgen, waardoor hun ingebeelde toekomstbeeld danig onder druk komt te staan.

6 Years op IMDB

Score: 6 van de 10

A young couple bound by a seemingly ideal love, begins to unravel as unexpected opportunities spin them down a volatile and violent path and threaten the future they had always imagined.

Acteurs in 6 Years

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals 6 Years

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.