Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

6 Years

Six Years
Film, 2015, 79 minuten
6 Years
Twee vrolijke jongeren zijn al zes jaar samen en studeren bijna af, maar nu bedreigen onverwachte carrièremogelijkheden hun toekomst.
De film 6 Years is uitgebracht in 2015 en duurt 79 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

6 Years op Moviemeter

De relatie van een jong koppel, dat is verbonden door een schijnbaar ideale liefde, begint uiteen te vallen wanneer onverwachte mogelijkheden een vluchtige en gewelddadige wending krijgen, waardoor hun ingebeelde toekomstbeeld danig onder druk komt te staan.

6 Years op IMDB

Score: 6 van de 10

A young couple bound by a seemingly ideal love, begins to unravel as unexpected opportunities spin them down a volatile and violent path and threaten the future they had always imagined.

Acteurs in 6 Years

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals 6 Years

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

After
De naïeve eerstejaarsstudent Tessa Young denkt dat ze wel weet wat ze wil in het leven, tot de gecompliceerde rebel Hardin Scott haar pad kruist.
Professor And The Madman (The)
Een geleerde die werkt aan de Oxford English Dictionary, krijgt de betekenissen van duizenden woorden van een dokter met een uitgebreide vocabulaire en duistere geheimen.
Taj Mahal 1989
In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.
Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.
My Holo Love
Een eenzame vrouw vindt onverwachts liefde als ze een band krijgt met een mensachtig hologram dat er precies zo uitziet als zijn briljante schepper.