Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

7:19

7:19 AM
Film, 2016, 92 minuten
7:19
Nadat Mexico-Stad wordt getroffen door een zware aardbeving, wachten de onder het puin beknelde overlevenden op redding en doen ze wanhopig hun best om in leven te blijven.
De film 7:19 is uitgebracht in 2016 en duurt 92 minuten. De titel van de film is het exacte tijdstip waarop in Mexico-Stad een zware aardbeving plaatsvond op 19 september 1985. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

7:19 op Moviemeter

Score: 1,75 van de 5

Martin en Fernando zijn bij de receptie in het gebouw waar ze werken. Dan volgt er een aardbeving en raken ze begraven onder zeven etages met beton en gebogen metaal. Het is 7:19 uur in de ochtend 19 september 1985. Martin en Fernando moeten met elkaars verschillen zien om te gaan, om samen te overleven. Nu zullen ze elkaar, als nooit te voren, recht in de ogen moeten kijken.

7:19 op IMDB

Score: 6 van de 10

Martin and Fernando are at the reception of the building where they work. Suddenly, an earthquake buries them under seven floors of concrete and twisted metal. It is 7:19 am September 19, 1985. Martin and Fernando will have to reconcile all their differences in order to survive together; Now, more than ever, they have to tear down the borders between them.

Acteurs in 7:19

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels;Spaans

Meer zoals 7:19

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.