Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

7 años

Film, 2016, 77 minuten
7 años
Vier zakenpartners hebben een misdaad gepleegd, maar wie zal de schuld op zich nemen? Op een gespannen avond wordt hun loyaliteit getest en komen wreedheden boven.
De film 7 años is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 77 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

7 años op IMDB

Score: 6,8 van de 10

7 años is a movie starring Juana Acosta, Alex Brendemühl, and Paco León. Four friends face an agonizing decision. One must go to prison. The other three must make the sacrifice worthwhile.

Acteurs in 7 años

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals 7 años

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.
Yeh Ballet
Twee arme tieners uit Mumbai zijn ontdekt door een excentrieke balletmeester, maar krijgen tijdens het najagen van hun dansdromen te maken met intolerantie en afkeuring.