Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

7 Prisioneiros

Film, 2021, 94 minuten
7 Prisioneiros
Een arme tiener probeert aan de klauwen van een mensenhandelaar te ontsnappen, maar wordt geconfronteerd met zijn eigen morele code in zijn strijd om te overleven.
De film 7 Prisioneiros is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 94 minuten. Dit drama van Alexandre Moratto won de Sorriso Diverso Venezia Award na de première op het Filmfestival van Venetië. Geschikt voor 16 jaar en ouder. 7 Prisioneiros is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in 7 Prisioneiros

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Portugees (Brazilië) - Audiobeschrijving;Portugees (Brazilië) [Or
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals 7 Prisioneiros

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
The Lost Patient
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.