Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

72 Dangerous Places to Live

Tv-serie, 2016
72 Dangerous Places to Live
Bekijk lawines, vuurspuwende vulkanen en andere natuurrampen van dichtbij en ontdek waarom sommigen in de buurt van deze vernietigende krachten willen wonen.
De tv-serie 72 Dangerous Places to Live is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

72 Dangerous Places to Live op IMDB

Score: 6,3 van de 10

From poisonous water to poisonous dunes, polluted air, flooding, earthquakes and rising sea levels, 72 Most Dangerous Places to Live provides a depiction of life on Earth, and some of the locals who live there. It is an ecologial, and cultural, walk through life and the resilience of man.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals 72 Dangerous Places to Live

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploring The Snow - The Final Volume
In deze documentaire wordt een groep met een passie voor sneeuwscooters gevolgd naar Roemenië, Colorado en Zweden op zoek naar intens nieuwe landschappen.
Alma Matters
Alumni van India's elitaire academische instituten delen de harde realiteit, aangename verrassingen en leerzame momenten die ze tijdens hun studie beleefden.
Dream Routes
Deze documentaireserie verkent prachtige reisroutes door Zuid- en Centraal-Azië en staat stil bij diverse landschappen en culturen.
Figli Del Destino
Via gedramatiseerde scènes en interviews vertelt deze film het verhaal van vier Joodse kinderen die het slachtoffer werden van heftig antisemitisme in fascistisch Italië.
Coming Out Colton
Voormalig NFL-speler en 'Bachelor'-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen.