Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

72 Dangerous Places to Live

Tv-serie, 2016
72 Dangerous Places to Live
Bekijk lawines, vuurspuwende vulkanen en andere natuurrampen van dichtbij en ontdek waarom sommigen in de buurt van deze vernietigende krachten willen wonen.
De tv-serie 72 Dangerous Places to Live is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

72 Dangerous Places to Live op IMDB

Score: 6,3 van de 10

From poisonous water to poisonous dunes, polluted air, flooding, earthquakes and rising sea levels, 72 Most Dangerous Places to Live provides a depiction of life on Earth, and some of the locals who live there. It is an ecologial, and cultural, walk through life and the resilience of man.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals 72 Dangerous Places to Live

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.