Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

7SEEDS

Tv-serie, 2020
7SEEDS
De verlegen Natsu ontwaakt en blijkt deel uit te maken van een groep die is gekozen om de mensheid te redden. Samen moeten ze zien te overleven op een veranderde aarde.
De tv-serie 7SEEDS is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in 7SEEDS

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Frans
Ondertiteling: Japans;Engels;Frans;Nederlands;Duits

Meer zoals 7SEEDS

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

From Me to You: Kimi ni Todoke
Door haar sombere gedrag heeft Sawako moeite om erbij te horen. Wanneer een extraverte klasgenoot haar echter benadert, neemt haar leven een positieve wending.
The Full-Time Wife Escapist
After a series of unexpected events, an unemployed single woman ends up working for a romantically inexperienced salaryman — her job title? His wife.
MAKE MY DAY
Op een geïsoleerde ijzige planeet die een mooie toekomst belooft, worden gevangenen gedwongen een zeldzame energiebron op te graven die leidt tot een dodelijke ontdekking.
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
In deze spin-offparodie op 'Detective Conan' verhuist een moordlustige verdachte met een zwart silhouet naar de criminele plaats Beika.
Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre
Junji Ito is de maestro van de horrormango en brengt in deze huiveringwekkende selectie een aantal van zijn meest bizarre, verontrustende en angstaanjagende verhalen.