Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

7SEEDS

Tv-serie, 2020
7SEEDS
De verlegen Natsu ontwaakt en blijkt deel uit te maken van een groep die is gekozen om de mensheid te redden. Samen moeten ze zien te overleven op een veranderde aarde.
De tv-serie 7SEEDS is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in 7SEEDS

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Frans
Ondertiteling: Japans;Engels;Frans;Nederlands;Duits

Meer zoals 7SEEDS

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
From Me to You: Kimi ni Todoke
De scholier Sawako, die als bijnaam Sadako heeft vanwege haar spookachtige uiterlijk, kruipt uit haar schulp wanneer ze bevriend raakt met de populaire jongen Kazehaya.
Romantic Killer
Anzu is een erg gelukkige single zonder enige behoefte aan romantiek, tot een kleine koppelaar-tovenaar haar leven omtovert tot een romcom met alle bijhorende clichés.
exception
In een verre toekomst wordt de mens gedwongen de aarde te verlaten. Een 3D-geprinte bemanning van experts gaat op missie om een nieuwe planeet bewoonbaar te maken.