Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A 3 Minute Hug

Documentaire, 2019, 28 minuten
A 3 Minute Hug
Deze documentaire toont geluk en verdriet bij families die door de grens tussen de VS en Mexico worden gescheiden en in 2018 een korte, bitterzoete hereniging meemaken.
De documentaire A 3 Minute Hug is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 28 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. A 3 Minute Hug is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Sentimenteel, Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A 3 Minute Hug op IMDB

Score: 5,5 van de 10

How would you feel if you had no more than three minutes to hug your parents, nieces, and nephew of grandparents after more than a decade apart?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals A 3 Minute Hug

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.