Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A 3 Minute Hug

Documentaire, 2019, 28 minuten
A 3 Minute Hug
Deze documentaire toont geluk en verdriet bij families die door de grens tussen de VS en Mexico worden gescheiden en in 2018 een korte, bitterzoete hereniging meemaken.
De documentaire A 3 Minute Hug is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 28 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.A 3 Minute Hug is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Sentimenteel, Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A 3 Minute Hug op IMDB

Score: 5,5 van de 10

How would you feel if you had no more than three minutes to hug your parents, nieces, and nephew of grandparents after more than a decade apart?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals A 3 Minute Hug

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Live to Lead
Leiders die een verschil willen maken in de wereld, delen hun inspirerende levensverhalen in deze serie met prins Harry en Meghan als uitvoerend producenten.