Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A 3 Minute Hug

Documentaire, 2019, 28 minuten
A 3 Minute Hug
Deze documentaire toont geluk en verdriet bij families die door de grens tussen de VS en Mexico worden gescheiden en in 2018 een korte, bitterzoete hereniging meemaken.
De documentaire A 3 Minute Hug is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 28 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. A 3 Minute Hug is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Sentimenteel, Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A 3 Minute Hug op IMDB

Score: 5,5 van de 10

How would you feel if you had no more than three minutes to hug your parents, nieces, and nephew of grandparents after more than a decade apart?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals A 3 Minute Hug

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Babies
Van aanleg tot opvoeding. Een docuserie over baanbrekende wetenschap die laat zien hoe baby's tijdens hun eerste jaar het leven ontdekken.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.