Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

À Bras Ouverts

Film, 2017, 92 minuten
À Bras Ouverts
Een Franse intellectueel zet zich in zijn artikelen in voor immigratiekwesties, maar moet de daad bij het woord voegen als zijn familie een kamp opzet in zijn achtertuin.
De film À Bras Ouverts is uitgebracht in 2017 en duurt 92 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

À Bras Ouverts op IMDB

Score: 5,4 van de 10

A French intellectual who writes about living with an open-mind struggles to live up to his words when a Romani family begins camping on his front yard.

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals À Bras Ouverts

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Game Over (Telugu Version)
Een gamedesigner worstelt met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden. De confrontatie met haar nachtmerrie mondt uit in een gruwelijke overlevingsstrijd.
Game Over (Tamil Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
Game Over (Hindi Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Hyperdrive
De beste straatracers uit verschillende landen zoeken hun grenzen op in speciaal gebouwde, opgevoerde auto's op de grootste, meest uitdagende hindernisbaan ooit.