Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

À Bras Ouverts

Film, 2017, 92 minuten
À Bras Ouverts
Een Franse intellectueel zet zich in zijn artikelen in voor immigratiekwesties, maar moet de daad bij het woord voegen als zijn familie een kamp opzet in zijn achtertuin.
De film À Bras Ouverts is uitgebracht in 2017 en duurt 92 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

À Bras Ouverts op IMDB

Score: 5,4 van de 10

A French intellectual who writes about living with an open-mind struggles to live up to his words when a Romani family begins camping on his front yard.

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals À Bras Ouverts

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Behind the Curve
Maak kennis met de groeiende, wereldwijde groep theoretici die ervan overtuigd is dat de aarde plat is, maar leeft in een samenleving die dit idee stellig verwerpt.
The Breaker Upperers
Voor de juiste prijs maken beste vriendinnen Jen en Mel een einde aan elke romance. Maar als een van hen haar geweten voelt knagen, dreigt dit hun vriendschap te verstoren.
Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Yucatán
Twee rivaliserende oplichters proberen op creatieve en meedogenloze wijze een vaderlijke loterijwinnaar op te lichten op een cruise van Spanje naar Mexico.