Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A.D. Kingdom and Empire

Tv-serie, 2015
A.D. Kingdom and Empire
Na de kruisiging van Jezus Christus wijden de apostelen hun leven aan de verspreiding van zijn boodschap. Daarvoor zetten ze hun vrijheid en leven op het spel.
De tv-serie A.D. Kingdom and Empire is uitgebracht in 2015. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A.D. Kingdom and Empire op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Follows the book of ACTS. Shows the complete message of Christ and the transformation of Saul to Paul and how the high priest of Judea does not believe in what has taken place after the Crucifixion of Christ.

Acteurs in A.D. Kingdom and Empire

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Turks;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Turks;Nederlands

Meer zoals A.D. Kingdom and Empire

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.