Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Dog's Journey

Film, 2019, 108 minuten
A Dog's Journey
De buitengewone band van een hond met zijn baasje wordt nog hechter als hij bevriend raakt met diens kleindochter. Hij reïncarneert om haar te beschermen en te helpen.
De film A Dog's Journey is uitgebracht in 2019 en duurt 108 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Aangrijpend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Dog's Journey op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Small town Sweden, in the 1950s. This slice-of-life story is also a coming-of-age tale narrated by a young boy with an almost unconscious sense of irony. His single mother is terminally ill, his older brother isn't the warmest person in his life, and twice he is sent to relatives in a supportive, loving village with interesting characters and adventures.

Acteurs in A Dog's Journey

Regisseur

Meer zoals A Dog's Journey

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Familieweekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
A Christmas Miracle for Daisy
Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
LEGO Friends: Kerstspecial
Een dag vol sneeuw in Heartlake City leidt tot onverwachte pech voor vijf beste vriendinnen, maar vakantievreugde is nooit ver weg zolang ze maar bij elkaar zijn.