Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Futile and Stupid Gesture

Film, 2018, 101 minuten
A Futile and Stupid Gesture
Tijdens een leven vol ups en downs bouwde Doug Kenney, de medeoprichter van National Lampoon, een comedy-imperium op waarmee hij popcultuur in de jaren 70 vorm gaf.
De film A Futile and Stupid Gesture is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.A Futile and Stupid Gesture is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Futile and Stupid Gesture op Moviemeter

Score: 2,89 van de 5

De naam 'National Lampoon' werd wereldwijd erkend na beroemde films als 'Animal House' en 'Caddyshack', en als de plek die de wereld liet kennismaken met komische sterren als Bill Murray, Chevy Chase, John Belushi en Gilda Radnor. Maar voor de gloriedagen was het een onsamenhangend comedy-magazine. De drijvende kracht achter National Lampoon was Doug Kenney, en zijn vreemde verhaal ontvouwt zich in 'A Futile and Stupid Gesture'.

A Futile and Stupid Gesture op IMDB

In the 1970s and '80s, National Lampoon's success and influence creates a new media empire overseen in part by the brilliant and troubled Doug Kenney.

Acteurs in A Futile and Stupid Gesture

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals A Futile and Stupid Gesture

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
The Marriage App
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.