Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Futile and Stupid Gesture

Film, 2018, 101 minuten
A Futile and Stupid Gesture
Tijdens een leven vol ups en downs bouwde Doug Kenney, de medeoprichter van National Lampoon, een comedy-imperium op waarmee hij popcultuur in de jaren 70 vorm gaf.
De film A Futile and Stupid Gesture is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.A Futile and Stupid Gesture is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Futile and Stupid Gesture op Moviemeter

Score: 2,89 van de 5

De naam 'National Lampoon' werd wereldwijd erkend na beroemde films als 'Animal House' en 'Caddyshack', en als de plek die de wereld liet kennismaken met komische sterren als Bill Murray, Chevy Chase, John Belushi en Gilda Radnor. Maar voor de gloriedagen was het een onsamenhangend comedy-magazine. De drijvende kracht achter National Lampoon was Doug Kenney, en zijn vreemde verhaal ontvouwt zich in 'A Futile and Stupid Gesture'.

A Futile and Stupid Gesture op IMDB

In the 1970s and '80s, National Lampoon's success and influence creates a new media empire overseen in part by the brilliant and troubled Doug Kenney.

Acteurs in A Futile and Stupid Gesture

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals A Futile and Stupid Gesture

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.
Benjamin the Elephant
Een goedmoedige olifant en zijn beste mensenvriendje moeten samenwerken om de dierentuin van Nieuwstad te beschermen tegen een sluwe vrouw die de dierentuin wil sluiten.
Surprise Party
Een middelbare scholier moet afrekenen met dwaasheden en schandalen als er een belastende foto van haar opduikt terwijl ze in het bed ligt van Hendrik IV in een historisch kasteel.
An Air So Pure
Twee vrienden verbouwen een vakantiehuis tot een resort voor excentrieke klanten en gewonde soldaten, maar worden geconfronteerd met absurditeit en surrealistisch geweld.