Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Gray State

Documentaire, 2017, 92 minuten
A Gray State
In deze documentaire wordt de dood van een filmmaker, en van zijn vrouw en dochter onderzocht. Rond deze zaak doen vele complottheorieën over extreemrechts de ronde.
De documentaire A Gray State is uitgebracht in 2017 en duurt 92 minuten. Werner Herzog was uitvoerend producent van deze film van Erik Nelson, die o.m. 'Grizzly Man' van Herzog produceerde. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Gray State op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

In deze documentaire wordt de dood van filmmaker David Crowley, en die van zijn vrouw en dochter onderzocht. Rond deze zaak doen vele complottheorieën over extreemrechts de ronde. Crowley wilde in zijn film privacyschending en de politiestaat aankaarten. Was zijn dood een wraakactie van de overheid?

A Gray State op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A documentary about the mysterious death of fringe political filmmaker David Crowley, who was found dead alongside members of his family in their suburban Minnesota home in January of 2015.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals A Gray State

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.