Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Gray State

Documentaire, 2017, 92 minuten
A Gray State
In deze documentaire wordt de dood van een filmmaker, en van zijn vrouw en dochter onderzocht. Rond deze zaak doen vele complottheorieën over extreemrechts de ronde.
De documentaire A Gray State is uitgebracht in 2017 en duurt 92 minuten. Werner Herzog was uitvoerend producent van deze film van Erik Nelson, die o.m. 'Grizzly Man' van Herzog produceerde. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Gray State op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

In deze documentaire wordt de dood van filmmaker David Crowley, en die van zijn vrouw en dochter onderzocht. Rond deze zaak doen vele complottheorieën over extreemrechts de ronde. Crowley wilde in zijn film privacyschending en de politiestaat aankaarten. Was zijn dood een wraakactie van de overheid?

A Gray State op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A documentary about the mysterious death of fringe political filmmaker David Crowley, who was found dead alongside members of his family in their suburban Minnesota home in January of 2015.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals A Gray State

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.