Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Gray State

Documentaire, 2017, 92 minuten
A Gray State
In deze documentaire wordt de dood van een filmmaker, en van zijn vrouw en dochter onderzocht. Rond deze zaak doen vele complottheorieën over extreemrechts de ronde.
De documentaire A Gray State is uitgebracht in 2017 en duurt 92 minuten. Werner Herzog was uitvoerend producent van deze film van Erik Nelson, die o.m. 'Grizzly Man' van Herzog produceerde. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Gray State op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

In deze documentaire wordt de dood van filmmaker David Crowley, en die van zijn vrouw en dochter onderzocht. Rond deze zaak doen vele complottheorieën over extreemrechts de ronde. Crowley wilde in zijn film privacyschending en de politiestaat aankaarten. Was zijn dood een wraakactie van de overheid?

A Gray State op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A documentary about the mysterious death of fringe political filmmaker David Crowley, who was found dead alongside members of his family in their suburban Minnesota home in January of 2015.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals A Gray State

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pax Massilia
Terwijl een wrede drugsdealer Marseille probeert te veroveren, verwelkomen een opstandige politiechef en zijn onverschrokken team een nieuwe rekruut met een eigen agenda.
American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
A Nearly Normal Family
De wereld van een schijnbaar perfect gezin spat uiteen wanneer een schokkende moord bewijst dat iedereen bereid is tot wanhopige daden om elkaar te beschermen.
Historia de un Crimen: Mauricio Leal
Als een stylist van een celebrity doodgestoken wordt gevonden, krijgt een jonge rechercheur 20 dagen de tijd om de zaak op te lossen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.