Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero

Documentaire, 2007, 87 minuten
A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero
Via concertbeelden en interviews met dierbaren schetst deze documentaire een profiel van de wijlen Sevilliaanse muzikant Silvio Fernández Melgarejo.
De documentaire A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero is uitgebracht in 2007 en duurt 87 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Aangrijpend.

Acteur

Regisseur

Meer zoals A la diestra del cielo: Silvio, un cantaor rockero

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Regisseur Torsten Hoffmann interviewt voorstanders en sceptici uit de cryptobranche en onderzoekt de fundamenten en mogelijkheden van cryptovaluta's en blockchains.
Dachau
Via interviews met overlevenden en familieleden van gevangenen schetst deze documentaire de wrede geschiedenis van het eerste nazi-concentratiekamp.