Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Madea Homecoming

Film, 2022, 107 minuten
A Madea Homecoming
Madea is terug! Tijdens het afstudeerfeest van haar achterkleinzoon is er geen gebrek aan familiedrama, maar voor flauwekul ben je bij haar aan het verkeerde adres.
De film A Madea Homecoming is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 107 minuten. Acteur-schrijver-regisseur Tyler Perry is terug als rauwe matriarch, samen met Brendan O'Carroll ('Mrs. Brown's Boys'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. A Madea Homecoming is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Madea Homecoming op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Madea's back hallelujer. And she's not putting up with any nonsense as family drama erupts at her great-grandson's college graduation celebration.

Acteurs in A Madea Homecoming

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals A Madea Homecoming

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.
Cattivi Pensieri
Een gerespecteerde advocaat stuit in zijn eigen huis op een onbekende man en raakt geobsedeerd door het idee dat zijn vrouw een affaire heeft.
Hannah Gadsby: Something Special
Een paniekerig aanzoek. Een bijzondere bruidstaart. Een beslissende ontmoeting met een konijn. Hannah Gadsby vertelt over de liefde en het huwelijk in deze feelgoodcomedyspecial.
De beentjes van Sint-Hildegard
Een oudere veearts die al 35 jaar samen is met zijn vrouw, voelt zich door haar beperkt en bedenkt een vreemd plan om weg te komen en een tijdje op zichzelf te zijn.