Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Madea Homecoming

Film, 2022, 107 minuten
A Madea Homecoming
Madea is terug! Tijdens het afstudeerfeest van haar achterkleinzoon is er geen gebrek aan familiedrama, maar voor flauwekul ben je bij haar aan het verkeerde adres.
De film A Madea Homecoming is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 107 minuten. Acteur-schrijver-regisseur Tyler Perry is terug als rauwe matriarch, samen met Brendan O'Carroll ('Mrs. Brown's Boys'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. A Madea Homecoming is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Madea Homecoming op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Madea's back hallelujer. And she's not putting up with any nonsense as family drama erupts at her great-grandson's college graduation celebration.

Acteurs in A Madea Homecoming

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals A Madea Homecoming

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.