Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Perfect Fit

Film, 2021, 112 minuten
A Perfect Fit
Als een modeblogster een begaafde schoenmaker ontmoet in Bali, slaat de vonk over. Hij brengt haar aan het twijfelen over de verbintenis met haar verloofde.
De film A Perfect Fit is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 112 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. A Perfect Fit is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Perfect Fit

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Indonesisch - Audiobeschrijving;Indonesisch [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals A Perfect Fit

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.