Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A pesar de todo

Film, 2019, 78 minuten
A pesar de todo
Nadat hun moeder is overleden, ontdekken vier zussen een schokkend familiegeheim en storten ze zich in een avontuur om de waarheid over hun afkomst te ontdekken.
De film A pesar de todo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 78 minuten. Met Blanca Suárez, Amaia Salamanca, Macarena García en Belén Cuesta. Geschikt voor alle leeftijden.A pesar de todo is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A pesar de todo op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Sara, Lucía, Sofía and Claudia are sisters, 4 modern women with very different personalities, who come together at their mother's funeral, after which they discover the man they've all ...

Acteurs in A pesar de todo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans;Duits;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Spaans (Spanje);Nederlands;Engels;Duits

Meer zoals A pesar de todo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.