Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

In Broad Daylight: The Narvarte Case

Documentaire, 2022, 108 minuten
In Broad Daylight: The Narvarte Case
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
De documentaire In Broad Daylight: The Narvarte Case is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 108 minuten. Een film van regisseur Alberto Arnaut Estrada ('Armed to the Teeth') en producent Diego Enrique Osorno ('Midday Cowboy'). Geschikt voor 14 jaar en ouder. In Broad Daylight: The Narvarte Case is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Provocerend, Speurwerk, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals In Broad Daylight: The Narvarte Case

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Good Die Young
Vier mannen met geldproblemen ontmoeten elkaar en besluiten zonder enige ervaring een gewapende overval te plegen
The Stranger Left No Card
Een excentrieke nieuwkomer charmeert de mensen in een slaperig dorpje, maar achter zijn vrolijke persoonlijkheid gaan duistere plannen schuil voor een van de inwoners.