Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Princess for Christmas

Eine Prinzessin zu Weihnachten
Film, 2011, 90 minuten, 2.152 beoordelingen
A Princess for Christmas
Op uitnodiging van een van haar vervreemd familielid reist de jonge Jules Daly met kerst naar een kasteel in Europa, waar de vonken overvliegen tussen haar en een knappe prins.
De film A Princess for Christmas is uitgebracht in 2011 en duurt 90 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Charmant, Aangrijpend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Princess for Christmas op IMDB

Score: 6 van de 10

At the invitation of an estranged relative, a young woman travels with her niece and nephew to a castle in Europe for Christmas where she unwittingly falls for a dashing Prince.

Acteurs in A Princess for Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals A Princess for Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.