Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Quiet Place

Film, 2018, 90 minuten
A Quiet Place
Ver weg van de bewoonde wereld leeft een hecht gezin continu in angst dat zelfs het zachtste geluid de aandacht van verschrikkelijke buitenaardse wezens zal trekken.
De film A Quiet Place is uitgebracht in 2018 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Onheilspellend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Quiet Place op IMDB

Score: 7,6 van de 10

In a post-apocalyptic world, a family is forced to live in silence while hiding from monsters with ultra-sensitive hearing.

Acteurs in A Quiet Place

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans (Canada);Turks
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans (Canada);Indonesisch;Nederlands

Meer zoals A Quiet Place

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

3 From Hell
Bloeddorstige plattelandsmoordenaars ontsnappen na tien jaar uit de gevangenis. Ze zijn uit op wraak, willen bloed zien en laten chaos los op alles wat beweegt,
Child's Play
In deze remake van de horrorfilm uit de jaren 80 wordt een jongen geterroriseerd door een kwaadaardig geprogrammeerde hightech pop die zelfbewust en moordlustig wordt.
Ghost Stories
Zoya Akhtar, Anurag Kashyap, Dibakar Banerjee en Karan Johar regisseerden Lust Stories, dat werd genomineerd voor een Emmy. Ze kwamen weer samen voor deze 4 thrillers.
Hell Fest
Een groep vrienden bezoekt een amusementspark met de hel als thema. Hier worden ze een voor een het slachtoffer van een seriemoordenaar.
The Strangers: Prey at Night
Een verlaten trailerpark verandert in een nachtmerrie wanneer een gezin daar moet overnachten en alleen een trio gemaskerde moordenaars aantreft.