Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Second Chance: Rivals!

Film, 2021, 91 minuten
A Second Chance:  Rivals!
Nadat ze zich niet heeft gekwalificeerd voor de Olympische Spelen, gaat Maddy Cornell als coach van een jonge turnploeg de strijd aan met een rivaliserend team.
De film A Second Chance: Rivals! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 91 minuten. Sterren uit 'A 2nd Chance' uit 2011 keren terug voor deze sequel met cameo's van profs Sally Pearson en Larrissa Miller. Geschikt voor alle leeftijden. A Second Chance: Rivals! is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Second Chance: Rivals!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals A Second Chance: Rivals!

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love is in the Air
Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.
Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
The Monkey King
Een aap begint samen met een meisje en zijn stok een epische zoektocht naar onsterfelijkheid. Onderweg neemt hij het op tegen monsters, draken, goden en zijn eigen ego.
Mr. Car and the Knights Templar
Een kunsthistoricus vindt een oud Tempelierskruis en moet samenwerken met een onwaarschijnlijke groep avonturiers om de geheimen van het relikwie te ontrafelen.