Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Second Chance: Rivals!

Film, 2021, 91 minuten
A Second Chance:  Rivals!
Nadat ze zich niet heeft gekwalificeerd voor de Olympische Spelen, gaat Maddy Cornell als coach van een jonge turnploeg de strijd aan met een rivaliserend team.
De film A Second Chance: Rivals! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 91 minuten. Sterren uit 'A 2nd Chance' uit 2011 keren terug voor deze sequel met cameo's van profs Sally Pearson en Larrissa Miller. Geschikt voor alle leeftijden. A Second Chance: Rivals! is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Inspirerend, Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Second Chance: Rivals!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals A Second Chance: Rivals!

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Christmas on Mistletoe Farm
Als een weduwnaar tijdens de kerst een boerderij erft, kan hij maar moeilijk wennen aan het dorpsleven. Maar zijn kinderen bedenken een plan om daar altijd te kunnen blijven.
Slumberland
Een avontuurlijk jong weesmeisje gaat samen met een boomlange rover op reis door een droomland, op zoek naar een kostbare parel waarmee haar grootste wens in vervulling zal gaan.
Dummie de Mummie 2
Als Dummie ontdekt dat hij kan worden geholpen door een mysterieus beeldje dat de Sfinx van Shakaba wordt genoemd, gaan hij en Goos op zoek, op de bodem van de zee.
Christmas with You
Een popster zoekt inspiratie voor een kersthit en vervult de kerstwens van een jonge fan om haar te ontmoeten. En daarmee vindt ze bovendien de ware liefde.