Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Sogra que te pariu

Tv-serie, 2022
A Sogra que te pariu
De bemoeizuchtige Isadir woont sinds de pandemie bij haar familie. Ze doet er alles aan om het leven van haar stuntelige zoon en vijandige schoondochter te ontwrichten.
De tv-serie A Sogra que te pariu is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Gemaakt door Rodrigo Sant'Anna, die ook een rol speelt naast o.a. Rafael Zulu, Lidi Lisboa, Pedro Ottoni en Ney Lima. Geschikt voor 12 jaar en ouder. A Sogra que te pariu is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Sogra que te pariu op IMDB

When the pandemic starts, Dona Isadir doesn't think twice about renting out her apartment in Cachambi, in the North Zone of Rio de Janeiro, so she can be closer to her family. She decides unilaterally and without warning to move into the mansion owned by her son Carlos in Barra da Tijuca, much to the dismay of her daughter-in-law, Alice. Her grandchildren, Jonas and Márcia are caught in the crossfire, while the family's longtime employee, Marinez, has a front-row seat to the fireworks. And we haven't even mentioned the parties and cookouts with old friends from Cachambi, namely Fátima and Cezinha.

Acteurs in A Sogra que te pariu

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Portugees (Brazilië) - Audiobeschrijving;Portugees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals A Sogra que te pariu

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Bruna Louise: Demolição
Comedian Bruna Louise heeft een tijdje in de datingmolen doorgebracht en heeft inmiddels de kunst van vreselijk relaties onder de knie: ze verandert ze in hilarische grappen.
Dead End: Paranormal Park
Twee tieners en een pratende mopshond gaan de strijd aan met demonen in een spookachtig pretpark. Misschien redden ze de wereld wel van een bovennatuurlijke apocalyps.
Maldivas
Een jonge vrouw wil een mysterie onderzoeken en verhuist naar een luxueus flatgebouw waar ze in contact komt met de excentrieke − en verdachte − bewoners.
God's Favorite Idiot
De lieve Clark lijkt niet het type dat God zou kiezen om het kwaad te bevechten. Hij moet zijn vrienden om hulp vragen om het woord te verspreiden en de wereld te redden.