Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Sun

Film, 2019, 156 minuten
A Sun
Een familie probeert zich te verzoenen met het feit dat hun jongere zoon in de gevangenis is beland, maar krijgt met een nog groter drama te maken.
De film A Sun is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 156 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. A Sun is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Duister, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Sun op IMDB

Score: 8,1 van de 10

A family of four fractures under the weight of unmet expectations, unexpected tragedy, and uncompromising pride.

Acteurs in A Sun

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Mandarijn (Guoyu) - Audiodescriptie;Chinees [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals A Sun

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Slice of Life
Pierre heeft met spoed een levertransplantatie nodig en zijn van hem vervreemde broer is zijn enige hoop. Maar eerst moeten ze oude rekeningen vereffenen.
Spray of the Days
Twee stellen krijgen te maken met ongewone tragedies: een vrouw ontdekt dat er een waterlelie in haar longen groeit en een man is geobsedeerd door 'Jean-Sol Partre'.
The Little Soldier
Een speelgoedacrobaat wordt verliefd op een ballerinapop. Maar wanneer hij in de oorlog moet gaan vechten, verschijnt een jaloers duiveltje-uit-een-doosje op het toneel.
The Smile
Na het overleven van een hartaanval krijgt een psychiater een relatie met een jongere, vrijgevochten tenniscoach die haar eigen geheimen en verlangens heeft.
My Father's Violin
Een weesmeisje krijgt een band met haar emotioneel afstandelijke, succesvolle oom die violist is dankzij hun gedeelde verdriet en verbondenheid met muziek.