Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Taiwanese Tale of Two Cities

Tv-serie, 2018
A Taiwanese Tale of Two Cities
Een dokter uit Taipei en een ingenieur uit San Francisco sluiten een pact en ruilen van huis. Ze gaan op een reis vol uitdagingen, geheimen en onverwachte ontmoetingen.
De tv-serie A Taiwanese Tale of Two Cities is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. De beroemde regisseur Nelson Yeh leidde ook de series Far and Away, La Grande Chaumière Violette en Way Back Into Love. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Taiwanese Tale of Two Cities op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A Taipei doctor and a San Francisco engineer swap homes in a daring pact, embarking on journeys filled with trials, secrets and unexpected encounters.

Acteurs in A Taiwanese Tale of Two Cities

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees [Origineel];Chinees - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals A Taiwanese Tale of Two Cities

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.