Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Tale Dark & Grimm

Tv-serie, 2021
A Tale Dark & Grimm
Volg Hans en Grietje terwijl ze uit hun eigen verhaal wandelen en in een warrig en griezelig grappig verhaal belanden vol bizarre en beangstigende verrassingen.
De tv-serie A Tale Dark & Grimm is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Een animatieavontuur met de stemmen van Adam Lambert, Nicole Byer en meer, gebaseerd op het boek van Adam Gidwitz. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geestig, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in A Tale Dark & Grimm

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals A Tale Dark & Grimm

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
A Nearly Normal Family
De wereld van een schijnbaar perfect gezin spat uiteen wanneer een schokkende moord bewijst dat iedereen bereid is tot wanhopige daden om elkaar te beschermen.