Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Tale of Two Kitchens

Documentaire, 2019, 29 minuten
A Tale of Two Kitchens
Gabriela Cámara, de culinaire ster uit Mexico-Stad, opent zusterrestaurant Cala in San Francisco, met een vergelijkbaar menu en een ongewoon gastvrije keukencultuur.
De documentaire A Tale of Two Kitchens is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 29 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. A Tale of Two Kitchens is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Sentimenteel, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Tale of Two Kitchens op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Two countries, two restaurants, one vision. A Tale of Two Kitchens explores the ways in which a restaurant can serve as a place of both dignity and community.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Frans;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Spaans (Spanje);Duits
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Engels;Frans;Duits

Meer zoals A Tale of Two Kitchens

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El caso Alcàsser
Nieuwe interviews en de meest recente analyse van bewijsmateriaal werpen nieuw licht op de moorden in 1992 op drie meisjes in Spanje en hun grote impact op het land.
Life Overtakes Me
Door hun trauma trekken honderden vluchtelingenkinderen zich terug uit de onzekerheid van hun leven naar een comateuze toestand, het zogenaamde 'terugtredingssyndroom'.
Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now
Oprah Winfrey praat met de vrijgesproken mannen die ooit bekendstonden als The Central Park Five. Ook de cast en producenten komen aan het woord in When They See Us.
Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese
In deze mix van feiten en fantasie kijkt Martin Scorsese terug op Bob Dylans Rolling Thunder Revue-tour in 1975, in een land dat klaar was voor vernieuwing.
The Black Godfather
Deze documentaire volgt het leven van Clarence Avant, de ultieme, ongeremde mentor en succesvolle lobbyist achter de schermen in muziek, film, tv en politiek.