Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Tale of Two Kitchens

Documentaire, 2019, 29 minuten
A Tale of Two Kitchens
Gabriela Cámara, de culinaire ster uit Mexico-Stad, opent zusterrestaurant Cala in San Francisco, met een vergelijkbaar menu en een ongewoon gastvrije keukencultuur.
De documentaire A Tale of Two Kitchens is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 29 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. A Tale of Two Kitchens is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Sentimenteel, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Tale of Two Kitchens op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Two countries, two restaurants, one vision. A Tale of Two Kitchens explores the ways in which a restaurant can serve as a place of both dignity and community.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Frans;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Spaans (Spanje);Duits
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Engels;Frans;Duits

Meer zoals A Tale of Two Kitchens

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Our Planet - Behind The Scenes
Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine.
Happy Jail
De Filipijnse gevangenis die bekend werd door een virale Michael Jackson-dansvideo, krijgt een ex-gevangene als nieuwe manager. Dit zorgt voor controverse en kritiek.