Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Tale of Two Kitchens

Documentaire, 2019, 29 minuten
A Tale of Two Kitchens
Gabriela Cámara, de culinaire ster uit Mexico-Stad, opent zusterrestaurant Cala in San Francisco, met een vergelijkbaar menu en een ongewoon gastvrije keukencultuur.
De documentaire A Tale of Two Kitchens is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 29 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. A Tale of Two Kitchens is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Sentimenteel, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Tale of Two Kitchens op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Two countries, two restaurants, one vision. A Tale of Two Kitchens explores the ways in which a restaurant can serve as a place of both dignity and community.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Frans;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Spaans (Spanje);Duits
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Engels;Frans;Duits

Meer zoals A Tale of Two Kitchens

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.