Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Through My Window

Film, 2022, 113 minuten
Through My Window
Raquel is al lange tijd verliefd op haar buurman. Haar gevoelens intensiveren als hij ondanks de bezwaren van zijn familie gevoelens voor haar begint te krijgen.
De film Through My Window is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 113 minuten. Julio Peña en Clara Galle schitteren in deze verfilming van Ariana Godoys roman voor jongvolwassenen met Pilar Castro. Geschikt voor 14 jaar en ouder. Through My Window is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intiem, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Through My Window op IMDB

Through my window is a student short film based on true events in one of the safest neighborhoods of north Broward County "Lighthouse Point". The main characters "Alina" and "Johnny" find a small apartment in a safe neighborhood and face one crooked neighbor "Bill" who ends up physically attacking "Alina" after she finds out he has been peeping through her windows and even got into her apartment. A final twist reveals that the nicer neighbor "Alan" was actually aware of the peeping and the stalking and potentially was an accomplice on it all.

Acteurs in Through My Window

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Through My Window

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
The Snow Girl
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.