Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Walk Among the Tombstones

Film, 2014, 114 minuten, 90.529 beoordelingen
A Walk Among the Tombstones
Een drugsbaron huurt ex-agent Matt Scudder in om de moordenaars van zijn vrouw te vinden. De jacht leidt tot schokkende onthullingen in de onderwereld van New York.
De film A Walk Among the Tombstones is uitgebracht in 2014 en duurt 114 minuten. De niet-gelicentieerde privé-detective Liam Neeson raakt verstrikt in een gevaarlijke zaak in deze duistere thriller. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Walk Among the Tombstones op Moviemeter

Matt Scudder (Liam Neeson), een voormalig rechercheur van de NYPD en herstellend alcoholist, wordt achtervolgd door spijt. Wanneer een reeks van ontvoeringen gericht op de zwaarste drugscrimineel van de stad escaleert in een gruwelijke moord overtuigt de meedogenloze leider Scudder ervan om de daders te vinden en voor het gerecht te slepen. Werkend als een niet gecertificeerde privé-detective heeft Scudder een voordeel op de politie maar begeeft zich daarmee wel op gevaarlijk terrein.

A Walk Among the Tombstones op IMDB

Score: 6 van de 10

Private investigator Matthew Scudder is hired by a drug kingpin to find out who kidnapped and murdered his wife.

Trailer

Acteurs in A Walk Among the Tombstones

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals A Walk Among the Tombstones

Taken

Taken

(2008)

Taken 2

Taken 2

(2012)

Hummingbird

Hummingbird

(2013)

Homefront

Homefront

(2013)

The Equalizer

The Equalizer

(2014)

Fury

Fury

(2014)

John Wick

John Wick

(2014)

Aquarius

Aquarius

(2016)

Gridlocked

Gridlocked

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.