Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Walk Among the Tombstones

Film, 2014, 113 minuten, 90.529 beoordelingen
A Walk Among the Tombstones
Een drugsbaron huurt ex-agent Matt Scudder in om de moordenaars van zijn vrouw te vinden. De jacht leidt tot schokkende onthullingen in de onderwereld van New York.
De film A Walk Among the Tombstones is uitgebracht in 2014 en duurt 113 minuten. De niet-gelicentieerde privé-detective Liam Neeson raakt verstrikt in een gevaarlijke zaak in deze duistere thriller. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Walk Among the Tombstones op Moviemeter

Matt Scudder (Liam Neeson), een voormalig rechercheur van de NYPD en herstellend alcoholist, wordt achtervolgd door spijt. Wanneer een reeks van ontvoeringen gericht op de zwaarste drugscrimineel van de stad escaleert in een gruwelijke moord overtuigt de meedogenloze leider Scudder ervan om de daders te vinden en voor het gerecht te slepen. Werkend als een niet gecertificeerde privé-detective heeft Scudder een voordeel op de politie maar begeeft zich daarmee wel op gevaarlijk terrein.

A Walk Among the Tombstones op IMDB

Score: 6 van de 10

Private investigator Matthew Scudder is hired by a drug kingpin to find out who kidnapped and murdered his wife.

Trailer

Acteurs in A Walk Among the Tombstones

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals A Walk Among the Tombstones

Taken 2

Taken 2

(2012)

Fury

Fury

(2014)

Gridlocked

Gridlocked

(2015)

Parker

Parker

(2013)

Taken

Taken

(2008)

Aquarius

Aquarius

(2016)

John Wick

John Wick

(2014)

Homefront

Homefront

(2013)

Hummingbird

Hummingbird

(2013)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.
The Victims' Game
Als een forensisch rechercheur met asperger een link ontdekt tussen zijn van hem vervreemde dochter en mysterieuze moorden, riskeert hij alles om de zaak op te lossen.