Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Witches' Ball

Film, 2017, 91 minuten
A Witches' Ball
Beatrix wil ontzettend graag heks worden, maar een jammerlijk ongeluk brengt haar enige kans hierop in gevaar. Ze moet snel iets doen voordat het te laat is.
De film A Witches' Ball is uitgebracht in 2017 en duurt 91 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Witches' Ball op IMDB

Score: 5,3 van de 10

A Witches' Ball is about a young witch who is ready to jump in feet first into the witching world but not before leaping over some magical hurdles along the way.

Trailer

Acteurs in A Witches' Ball

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Nederlands;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals A Witches' Ball

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.