Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

A Yellow Bird

Film, 2016, 110 minuten
A Yellow Bird
Een dakloze ex-gevangene die zich wil herenigen met zijn familie krijgt in Singapore een band met een Chinese prostituee terwijl hij werkt als haar bodyguard.
De film A Yellow Bird is uitgebracht in 2016 en duurt 110 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

A Yellow Bird op Moviemeter

Siva, een Singaporese Indiase man wordt vrijgelaten na jaren in de gevangenis te hebben gezeten voor smokkel. Zijn moeder kan hem dat niet vergeven. Hij begint een zoektocht naar zijn ex-vrouw en dochter. Net wanneer hij troost en hoop vindt in het gezelschap van een illegale Chinese prostituee, wordt hij geconfronteerd met een ondraaglijke waarheid over zijn familie. Hoe ver zal hij gaan om zich te verlossen van zijn schuld?

A Yellow Bird op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Siva, a Singaporean-Indian man is released after in prison for contraband smuggling. Unable to find forgiveness form his mother, he begins a quest to locate his ex-wife and daughter. Just as he finds solace and hope in the company of an illegal Chinese prostitute, he is confronted with an unbearable truth about his family. How far he will go in order to redeem himself from guilt?

Acteurs in A Yellow Bird

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals A Yellow Bird

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.