Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Abby Sen

Film, 2015, 126 minuten
Abby Sen
Nadat hij zijn zevende baan op rij verliest, reist een tv-producent en sci-fi-liefhebber terug in de tijd naar 1980, waar zijn kansen op een baan een stuk beter zijn.
De film Abby Sen is uitgebracht in 2015 en duurt 126 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Abby Sen op Moviemeter

Kolkata 2013. Abby Sen is een 30-jarige tv-producent. Hij is academisch briljant, heeft een sterke wetenschappelijke achtergrond en het kijken naar sciencefictionfilms is zijn grootste passie. Maar zijn programma's op televisie zijn nooit populair en slagen er niet in de gewenste beoordelingen te bereiken. En dat is misschien de enige reden waarom Abby niet minder dan zeven banen heeft verloren. Elke keer dat hij ontslagen wordt, krijgt zijn vrouw Somy een hysterische aanval en gooit ze alles op de grond wat in haar handen terechtkomt. Daarom heeft Abby aan haar zijn laatste ontslag niet bekendgemaakt. Bij toeval ontmoet hij een geleerde die beweert dat hij een in de tijd reizende capsule heeft ontdekt. Abby besluit met dit toestel terug te keren naar 1980, waar zijn kansen op een baan een stuk beter zijn.

Abby Sen op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Kolkata 2013. Abby Sen is a 30-year-old television producer. He is academically brilliant, has a strong background in science and watching science fiction films is his greatest passion. But his programs on television are never popular and fail to make a mark on the TRP ratings. And that is perhaps the only reason why Abby has lost no less than seven jobs. Every time he is fired, his wife Somy gets hysterical and throws down everything that she could lay her hands on. So Abby has not disclosed his last dismissal to her. By sheer coincidence, Abby meets a self-styled scientist who claims to have discovered a time-travel capsule. The scientist volunteers to take Abby back in time when getting a job was not that difficult. But he has certain conditions, which Abby must fulfill. Finding all options bleak, Abby decides to agree to his conditions and travel 33 years back in time, that is, in 1980. Thereafter, a series of unforeseen incidents and intricacies of relationships make Abby's life in 1980 as eventful as ever. But flung between the two worlds of 1980 and 2013 both in his personal and professional life, Abby represents the predicament of a man struggling to survive in this competitive world.

Acteurs in Abby Sen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Bengaals
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Abby Sen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.