Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ABCD 2

Film, 2015, 145 minuten
ABCD 2
Nadat een dansgroep er in een realityshow van beschuldigd werd vals te spelen, willen ze het tegendeel bewijzen door het World Hip-Hop Dance Championship te winnen.
De film ABCD 2 is uitgebracht in 2015 en duurt 145 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

ABCD 2 op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Based on the true story of the Fictitious Dance group; their rise to fame, sudden downfall, and their heroic attempt to seek vindication by regaining their lost pride and glory.

Acteurs in ABCD 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Engels;Frans

Meer zoals ABCD 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.