Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Abducted in Plain Sight

Documentaire, 2017, 90 minuten
Abducted in Plain Sight
In deze true crime-documentaire valt een gezin ten prooi aan de manipulatieve charmes van een buurman, die hun tienerdochter ontvoert. Twee keer.
De documentaire Abducted in Plain Sight is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Abducted in Plain Sight op IMDB

Score: 6,9 van de 10

The twisting, turning, stranger-than-fiction true story of the Brobergs, a naive, church-going Idaho family that fell under the spell of a sociopathic neighbor with designs on their twelve-year-old daughter.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Abducted in Plain Sight

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Familie Claus 3
Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?
L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.