Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Abstract: The Art of Design

Tv-serie, 2019
Abstract: The Art of Design
Ontdek hoe 's werelds meest vernieuwende designers op allerlei vakgebieden denken en hoe design elk aspect van ons leven beïnvloedt.
De tv-serie Abstract: The Art of Design is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Deze visueel sterke documentaire kreeg een Emmy-nominatie voor Beste grafische en beeldende vormgeving. Abstract: The Art of Design is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Intellectueel, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Abstract: The Art of Design op IMDB

Score: 8,4 van de 10

A look beyond blueprints and computers into the art and science of design, showcasing great designers from every discipline whose work shapes our world.

Acteurs in Abstract: The Art of Design

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Abstract: The Art of Design

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Muted
Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.
Kitti Katz
Drie tienermeisjes veranderen in moedige katachtige superhelden om de wereld te beschermen tegen een kwade Egyptische godin, maar hebben ook gewoon tijd voor voetbaltraining.