Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Absurd Planet

Tv-serie, 2020
Absurd Planet
Een cast van rare dieren en Moeder Natuur zelf vertellen het verhaal in deze grappige natuurwetenschappelijke serie over het leven van de meest bizarre dieren op aarde.
De tv-serie Absurd Planet is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Afi Ekulona vertolkt Moeder Natuur in deze natuurserie geïnspireerd op 'het absurde beest van de week' in Wired. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Absurd Planet op IMDB

Score: 4,2 van de 10

A funny science series that offers an inside look into the lives of the planet's most intriguing animals, with narration provided by a cast of quirky animal creatures, as well as Mother Nature herself.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Absurd Planet

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.